csoportkép

(Budapest, 2013.03.27. 10:20)

Herczig Norbert a drivingcamp Hungary arca


Herczig Norbert a drivingcamp Hungary arcaAz elmúlt héten, ünnepélyes keretek között rázhatott kezet a drivingcamp Hungary Közlekedésbiztonsági Központ elnök-vezérigazgatója, Dr. Reinhard Platzer, és Herczig Norbert, a SKODA Rally Team Hungaria pilótája.

A kézfogás igen nagy jelentőséggel bír mind a két fél számára, hiszen ettől a pillanattól:
Herczig Norbert a drivingcamp Hungary Közlekedésbiztonsági Központ arca.

A létesítmény 2012. szeptemberében nyitotta meg a kapuit Zsámbékon.
Ezzel Magyarországon megnyílt az első, európai viszonylatban is a legkorszerűbbek között jegyzett közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központ.
A Közlekedésbiztonsági Központban kialakított tanpálya műszaki és technikai adottságai, valamint a beépített elemek nagyfokú variálhatósága a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek tetszőleges kombinációjának életszerű előidézését teszi lehetővé.
A tanpályán zajló oktatások résztvevői a vezetéstechnikai tréningek során mindvégig a legnagyobb biztonságban gyakorolhatják a közutakon leggyakrabban kialakuló közlekedési vészhelyzetek megelőzését, valamint kialakult vészhelyzet esetén azok elhárítását. A képzésen a résztvevők elsajátíthatják a megfelelő, hatékony mozgássorozatokat és azok begyakorlásával, tudatos alkalmazásával lehetőséget kaphatnak a balesetveszélyes szituációk időbeni felismerésére és helyes megoldására.

Természetesen ahhoz, hogy a létesítmény létezésének, felépítésének, felszereltségének, és a benne rejlő lehetőségeknek a híre a jövőben minél több Magyarországon működő céghez, illetve gépjárművezetőhöz eljusson, szükség volt egy tapasztalt, a szakma által is elismert személyre, aki a jövőben méltó módon képviseli és az ország területén népszerűsíti a Közlekedésbiztonsági Központot.
Nem véletlen, hogy a választás Herczig Norbertre esett.
A SKODA Rally Team Hungaria vezető pilótája immáron 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az autós szakmában. A Magyarország Országos Rallye Bajnokságban több abszolút dobogós helyezéssel, és a 2009. Magyar Rallye Bajnoki címmel is büszkélkedhet.
Mindemellett a TV2 televíziós csatornán szombat kora délután futó Autóguru autós magazin állandó tesztpilótája is, ahol az aktuális autó modelleket hétről-hétre teszteli nem csak a közutakon, de a drivingcamp Hungary Közlekedésbiztonsági Központ útjain is.

Az együttműködéshez sok sikert, a biztonságos vezetéshez sok örömet kívánunk!

Bajnokság állása

ERC csapat

Pozíció Csapat Pontszám
- - -

Bővebben

ERC pilóta

Pozíció Név Pontszám
- - -

Bővebben

FACEBOOK

© 2006-2020. MRT, Herczig Norbert és Ferencz Ramón

ERC versenynaptár (2020)

 

Azores Airlines Rallye » 2020.03.26 - 28
Rally Islas Canarias » 2020.05.07 - 09
Rally Liepāja » 2020.05.29 - 31
77. Rally Poland » 2020.06.26 - 28
Rally Di Roma Capitale » 2020.07.24 - 26
Barum Czech Rally Zlín » 2020.08.28 - 30
Cyprus Rally » 2020.10.09 - 11
Rally Hungary » 2020.11.06 - 08

TÁMOGATÓINK

Letöltések

Letölthető dokumentumaink eléréséhez kattintson ide!