csoportkép

(Budapest, 2007.08.08. 19:18)

KÖZLEMÉNY


KÖZLEMÉNYKedves Sporttársak, és Szurkolók! Az elmúlt napokban több olyan cikk jelent meg az internet különböző portáljain, illetve egy bizonyos magazinban, amit nevezzünk nevén: Rally & Racing, melyben „régi, ismert” versenyzők nevét használták fel különböző „csatározások” megerősítésére.

Sajnálatosan olvastuk az egyik cikkben, azt a mindenki számára jól látható, vastagon kiemelt mondatot, melyben állítólag - a leírtak szerint legalábbis - csapatunk pilótájának szájából az alábbi mondat hangzott el: „ Kokó, nekünk Te vagy a szakágvezetőnk. „

Határozottan kijelentjük, hogy ez a mondat nem hangzott el!

Csapatunk ezen kijelentéstől szeretne elhatárolódni, bár nem tudunk, mégis szeretnénk kívülállóként értékelni, és pont ezért nem is minősíteni az abban elhangzottakat.

Miután azonban csapatunk pilótájának nevét használta fel a szerkesztő, ezzel belekeverve a mondjuk ki nyíltan: „régi” és az új vezetés sportpolitikai, hatalmi harcaiba, kénytelenek vagyunk közzétenni álláspontunkat:

Igen, valóban egyetértünk azzal az állítással, mely a Rally & Racing közleményében olvasható, miszerint:
„… a riportalanyok saját maguk tartoznak felelősséggel, az általuk elmondottak tárgyában.”

Azonban, azt hozzá kell tennünk, hogy amit a riportalanyok nem mondtak, azért ugye nem tartozhatnak felelősséggel?!

El kell mondanunk, hogy mélységesen le vagyunk sújtva, attól a ténytől, hogy a régi és az új vezetés hatalmi harca idáig fajult.
Azt gondoljuk, hogy ezzel a jelenlegi helyzettel nem, hogy segítenék a versenyzők, csapatok előrejutását (ami egyébként mind a régi, mind az új vezetésnek a feladata lenne), de kifejezetten hátráltatnak bennünket.

Elítéljük azt a fajta kinyilatkoztatást, mely az elmúlt hetekben sorozatosan történik, és ahogyan már említettük, azt gondoljuk, hogy valóban mindenki vállalja saját, kimondott szavait, de csak akkor, ha azok a valóságnak megfelelő módon vannak leírva.

Felmerült bennünk a kérdés:

Mi lesz ennek a vége? Ma még csak egy pilóta szavait „ferdítették el”, és ezzel hozták kellemetlen helyzetbe, de holnap mi lesz? Holnap már kettőt, aztán hármat fognak felhasználni csupán azért, mert a januári szavazásnál nem mindenki egyöntetűen döntött, és voltak olyanok a teremben, akik érzelmi alapon hoztak döntést?

Valóban! A mi csapatunk számára akkor nem volt kérdés, hogy melyik oldalra teszi le a voksát, hiszen abban a pillanatban pilótánk érzelmi döntést hozott. Nem volt kérdés számára ugyanis, hogy azok mellett az emberek mellett kell állnia, akik segítették pályafutását, akiktől tanulhatott, akik mellett „felnőtté” vált. Akkor még hitt ezekben az emberekben, de mára nem tudja mit gondoljon….

Úgy gondoljuk, ez hozzátartozik a korrekt tájékoztatáshoz, a továbbiakban nem kívánunk ezzel az „ üggyel” foglalkozni.

Subaru Rally Team Hungary

Bajnokság állása

ERC csapat

Pozíció Csapat Pontszám
- - -

Bővebben

ERC pilóta

Pozíció Név Pontszám
- - -

Bővebben

FACEBOOK

© 2006-2020. MRT, Herczig Norbert és Ferencz Ramón

ERC versenynaptár (2020)

 

Rally Di Roma Capitale » 2020.07.24 - 26
Rally Liepāja » 2020.08.14 - 16
Azores Airlines Rallye » 2020.09.17 - 19
Cyprus Rally » 2020.10.16 - 18
Rally Hungary » 2020.11.06 - 08
Rally Islas Canarias » 2020.11.26 - 28

TÁMOGATÓINK

Letöltések

Letölthető dokumentumaink eléréséhez kattintson ide!