csoportkép

MOL Magyarország

A MOL Magyarország a nemzetközi MOL-csoport tagjaként az egyik legnagyobb vállalat Közép-Kelet Európában. A MOL Magyarország egy integrált olaj-, gáz- és petrolkémiai csoport, mely négy országban van jelen, székhelye Budapest. Upstream és Downstream tevékenységet folytat, nagyobb finomítói és petrolkémiai egységei Százhalombattán, Tiszaújvárosban és Zalaegerszegen találhatók.

  vissza a lap tetejére

Volkswagen

Az, hogy a német precizitás és tökéletességre törekvés szinte kódolva van a márka DNS-ében, azt már az első Volkswagen alapkoncepciójának megalkotása is remekül példázza. A „népautó” ötletét hosszú éveken, évtizedeken át csiszolgatták, míg 1937-ben megalapították a márkával azonos nevet viselő patinás cég elődjét, hogy egy évvel később már a Ferdinand Porsche tervei alapján készült kultikus Volkswagen Bogár gyárának alapjait is letegyék Wolfsburgban. A tömegtermelés mindazonáltal csak 1945-ben vette kezdetét, s onnantól nem volt megállás: tíz éven belül már egymillió Volkswagen rótta az utakat világszerte, hiszen kedvező árának és gazdaságosságának köszönhetően más országokban is – a DDB reklámügynökség formabontó hirdetéseinek (is) köszönhetően különösen az Egyesült Államokban – hatalmas népszerűségnek örvendett. A sikertörténet megkoronázását a gyártószalagról 1972-ben legördülő 15 007 034. modell jelentette, amely számmal a Volkswagen új világcsúcsot ért el: soha azelőtt nem készült egy típusból ennyi autó.

Miután a német márka a Bogárral és többi léghűtéses, farmotoros modelljével meghódította a világot, elérkezettnek látta az időt, hogy továbblépjen, és a modern technológiák alkalmazásával 1973 májusától két éven belül három máig meghatározó, új típust kezdett gyártani: a családi igényeket tökéletesen kiszolgáló Passatot, a városi közlekedésre specializálódott Polót, és a máig korszakalkotónak számító kompaktot, a Golfot. Utóbbi pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe, és miután 31 hónap leforgása alatt egymilliót adtak el belőle, gyakorlatilag a Bogár örökébe lépett. A Volkswagen mindig is ügyesen kombinálta népszerű típusainak egyedi értékeit az innovatív megoldásokkal, így az egyes modellek vonzerejét folyamatos generációfrissítésekkel őrizte meg – a Golfnál már a hetedik, míg az Európa legsikeresebb üzleti autójaként jegyzett Passat esetében a nyolcadik generációt láthatjuk az utakon.

Az autóipar jövőjének kulcsa mindazonáltal a fenntartható fejlődés és a környezettudatosság, így a márka kiemelt hangsúlyt fektet a „tiszta” technológiák fejlesztésére. Ezt már 1999-ben is bizonyította a mindössze háromliteres fogyasztású Lupo megalkotásával, a 2013-ban bemutatott, futurisztikus XL1-es modellje pedig mindössze 0.9 liter üzemanyagot fogyaszt. De, hogy a jövő valóban elkezdődött, azt a teljes egészében elektromos meghajtású típusok, a már évek óta hazánkban is forgalmazott e-up! és e-Golf, valamint a jövőre bemutatkozó I.D. modellcsalád bizonyítják.

  vissza a lap tetejére

Merkantil Bank

A Merkantil Bank 1988-ban az Országos Kereskedelmi és Hitelbank leánybankjaként kezdte meg a működését, mint szakosított pénzintézet, ahol elsősorban váltóleszámítolással, faktoringgal és lízinggel foglalkozott.

1992-ben a Merkantil Bank tevékenységi kört váltott, Magyarországon elsőként kínálta a személygépkocsik részletre történő értékesítését. 1996-ban lezajlott a bank privatizációja, aminek következtében a Merkantil Bank Zrt. a legnagyobb hazai pénzintézet, az OTP Bank Nyrt. 100%-os tulajdonába került. Ennek is köszönhetően a Merkantil Bank tovább erősítette piacvezető pozícióját a gépjármű-finanszírozásban, továbbá folyamatosan bővítette a gépjármű-kereskedők és a vásárlók részére ajánlott termékeinek skáláját. A Merkantil Bank stratégiájának fontos eleme, hogy az OTP Bankcsoport tagjaként szoros kapcsolatra törekedjen a legnagyobb magyarországi pénzügyi vállalatcsoport többi tagjával, elsősorban az OTP Bankkal az együttműködésből származó előnyök kölcsönös kihasználása érdekében.
A Merkantil Bank, mint a hazai gépjármű-finanszírozási piac meghatározó szereplője, a piaci igények felmérése után elindította a Flotta, Ingatlan- és a Termelőeszköz-lízing üzletágait.

Cím:1051 Budapest, József Attila utca 8.
Postacím: 1365 Budapest, Pf.: 676
GPS koordináta: 47.498864, 19.049893

Ügyfélszolgálat tel.: (06 1) 2-68-68-68
Ügyfélszolgálat fax.: (06 1) 2-68-68-80

 

  vissza a lap tetejére

Carnet Invest Zrt.

Társaságunk a CarNet Invest ZRt. az MKB-Euroleasing cégcsoport tagja. Az MKB-Euroleasing, Magyarország egyik vezető gépjármű finanszírozója, 1994 óta foglalkozik autókereskedelmi befektetésekkel.

A CarNet Invest ZRt. portóliójába jelenleg 13 márkakereskedés, 13 alkereskedés, 1 disztribúció, és egy önálló használt gépkocsi értékesítési telephely található.

Az általunk képviselt márkák: Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Lancia, Mazda, Renault, Ssang Yong, Toyota, Volvo.

Területi elhelyezkedésünk: Budapest, Budaörs, Budakalász, Szigetszentmiklós, Győr, Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Sopron, Székesfehérvár, Veszprém, Eger.

Társaságunk legfontosabb feladata az általunk kezelt márkakereskedések leghatékonyabb működtetése. Igyekszünk a legjobban kihasználni a hálózatos rendszerből adódó előnyöket és kiaknázni a több márka képviseletéből adódó tapasztalatokat.
Tevékenységünk két legfőbb alapeleme a befektetés és a vagyonkezelés.
Márkakereskedéseink kivétel nélkül jól pozícionált helyszínen, megfelelő infrastruktúrával rendelkeznek. Márkakereskedéseink mindegyike teljes körű kereskedelmi és szerviz szolgáltatást tud nyújtani.

Befektetéseinket kezelő stábunk tizenegy főből áll. Az egyes részterületek élén álló vezetőink kivétel nélkül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált szakemberek.
Napi tevékenységünk két fő vonulata a kontrolling és a hálózatirányítás. Munkánk során minden társaságunk esetében a cégek önálló humán szervezetére építünk, azzal együttműködve látjuk el feladatainkat. Rendszerünkben kiemelt feladattal rendelkeznek márkakereskedéseink ügyvezetői. Ügyvezetőink, vezetik a márkakereskedéseket, irányítják a cégek mindennapjait.

 

  vissza a lap tetejére

Prohuman

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Innovariant

A nyomda, 1994-es alapítása óta, számos változáson, átalakításon ment keresztül, vált a dél-magyarországi régió és Szeged meghatározó nyomdájává. Több nyomdához hasonlóan mi is címkenyomással és reklámkiadványok (szórólap, prospektus, névjegy, levélpapír, boríték, plakát) nyomásával kezdtünk. Idővel mi magunk igényeltük igényes nyomdai kiadványok (dosszié, brossúra, magazin, füzet, könyv) gyártását, így elkezdtük a nyomda komplex szolgáltatásának kiépítését.

Egy dolog nem változott - filozófiánk: Szolgáltatásaink középpontjában az ügyfél áll.

Az elmúlt évek és a jelen műszaki, humánpolitikai fejlesztéseinek célja, hogy ügyfeleink számára versenyképes, komplett megoldásokat kínálhassunk. A kor követelményeinek, a magunk és az ügyfelek igényeinek megfelelve szereztük meg és tartjuk fenn az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat.

Mindennapi munkánk a környezettudatosság jegyében telik - a szelektív hulladékgyűjtés és tárolás mellett kiemelten kezeljük gyártási technológiánk környezeti terhelésének minimalizálását.


Komplett megoldások - Egy kézből

Az ügyfélközpontúságot mára valamennyi, a piacon eredményesen működő vállalat zászlajára tűzte. Ügyfeleinkben joggal merül fel a kérdés - miben nyújt mást az Innovariant csapata?

 • szakmai biztonságot, amelynek alapja munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata - kreatív szolgáltatások, pre-press és nyomdai kivitelezés terén egyaránt;
 • minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot, amely nem valósulhatna meg magas színvonalú komplex technikai, technológiai hátterünk nélkül;
 • versenyképességet, a piac rezdüléseinek folyamatos nyomon követésével;
 • ötleteket, hiszen ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk azon, hogyan különböztessék meg magukat a piacon versenytársaiktól;
 • Komplett megoldásokat - a kreatív tervezéstől a digitális vagy ofszet nyomdai kivitelezésen át a kötészeti feldolgozással bezáróan - Egy kézből.

  vissza a lap tetejére

Staff House

Cégünk 2007 óta piacvezető szerepet tölt be a nagy létszámú munkaerő-elszállásolás területén. Több mint egy évtizedes tapasztalatunk a garancia arra, hogy olyan egyedülálló, komplett szolgáltatást nyújtunk, amely mindenre kiterjedő, napi ügyintézés keretében mentesíti a szállásolás terhei alól Partnereinket.

A munkavállalók igényeit figyelembe véve alakítottuk ki szálláshelyeinket, ezzel biztosítva a magas szintű kényelmet. Hiszünk abban, hogy második otthont teremtünk az elszállásoltak számára.

Mottónk "A kipihent, elégedett dolgozó jobban teljesít." tükrében a legfőbb célunk, hogy a megfelelő feltételek megteremtésével fokozzuk a munkaerő teljesítményét, ezáltal Partnereink elégedettségét.

Folyamatos fejlesztés és a szigorú minőségbiztosítás mellett olyan új megoldások bevezetésén dolgozunk, amelyek tovább erősítik a magyar és nemzetközi piacon való egyedülálló szerepünket.

 

  vissza a lap tetejére

Vascular Venture Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Villa Oliver Üzemeltető Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Heavy Tools

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Trélog

Cégünk a Trélog Kft. (jogelődje a Trélgo Bt.) egy 1996 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek fő tevékenysége nemzetközi- és belföldi árufuvarozás, illetve fuvarszervezés. Irodánk Kecskeméten a Technik-Park Heliport ipari parkban található, telephelyünk Komárom-Esztergom megyében, Ácson található.

Vállalkozásunk 125 db saját tulajdonú, Scania típusú nyerges vontatóval, valamint 140 db Schwarzmüller típusú félpótkocsival rendelkezik, melyek átlagéletkora 1,5 év.

Főként Nyugat- és Észak - Európa területén teljesítünk export-import fuvarmegbízásokat, átlagban 40-50 autónk fordul meg hetente kétszer Ausztria, Németország, Hollandia és Belgium területén.
Munkakapcsolataink export fuvarok esetében 100 %-ban közvetlen kapcsolat a gyártó cégekkel, import fuvarok esetében 60-70%.
Fentieknek köszönhetően igen nagy tapasztalattal rendelkezünk a fix határidős fuvarok esetében, valamint a megrendelőink speciális fuvarigényeinek teljesítésében. (négykezes fuvarok, előrakodások, sok lerakós fuvarok).
Fuvarfeladatainkat megbízóink kérésére gyakran két gépkocsivezetővel végezzük, a gyors és pontos teljesítés érdekében.

Megbízásaink, partnereink száma évről évre egyre nő. Jelenleg több, mint 155 fő munkavállalónknak biztosítunk stabil munkahelyet.
Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték szolgáltatásaink minőségére. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ügyfél, akik kitüntettek bizalmukkal.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

Autóflex-Knott Kft. 21 éve átlagban 1200 fuvarfeladat / év
Hörmann Hungária Kft. 18 éve átlagban 600 fuvarfeladat / év
Hartmann Bábolna Packaging Kft. 13 éve átlagban 5100 fuvarfeladat / év
Hübner Hungary Kft. 11 éve átlagban 770 fuvarfeladat / év
Kecskeméti Konzervgyár Kft. 5 éve átlagban 2000 fuvarfeladat/ év
Goesller Kuverts Kft. 9 éve átlagban 1000 fuvarfeladat/ év
Nt Kft. 3 éve átlagban 800 fuvarfeladat/ év

Irodánkban németül, angolul és franciául beszélő kollégák szervezik a munkafolyamatokat, minden gépkocsivezetőnknél mobiltelefon, minden autónkban GPS nyomkövető készülék található.
Rendelkezünk mind belföldi, mind külföldi árubiztosítással minden pótkocsinkra.
Gépjárművezetőinket folyamatosan képezzük, szinte állandó munkavállalói csapattal rendelkezünk a minimális fluktuáció miatt. Munkavállalóink közül, közel 100 dolgozónk már 5-10 éve dolgozik cégünknél.

 

  vissza a lap tetejére

Auszer Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Gergely Transport Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

IWELD
hamarosan...
  vissza a lap tetejére

Autófórum-Riegler

Az Autófórum Riegler Kft. a FIAT és Alfa Romeo típusok hivatalos márkakereskedőjének egyedi tervezésű, impozáns telephelye. Az 1992-ben alakult cég kezdetben kizárólag csak a FIAT márkát forgalmazta, majd 1996-tól választékbővítésül az Alfa Romeo értékesítési jogát is megkapta. Az 1998-as év jelentős változást hozott a cég életében, ekkor készült el a Pesti u. 4. szám alatti több mint ötezer négyzetméter területen megépített épületkomplexum. Ugyanebben az évben a FIAT Kishaszonjármű Specialista márkakereskedő címet is elnyerte. A folyamatos választékbővítést elsősorban az értékesítés és a szolgáltatások területén nyújtott kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki. 2000. augusztusától már nemcsak Győrben, hanem Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán is értékesítettük a FIAT típusokat.

A FIAT Kishaszonjármű Specialista cím elvárásaiknak megfelelően 2003-ban újabb létesítmény – Kishaszonjármű Specialista Központ - építését határozták el a tulajdonosok, amely 2004. május 21-én került átadásra a Győr, Pesti u. 1. szám alatt. 300 m2 alapterületű szalonban, valamint 300 m2 alapterületű szerviz- és raktártérben vált lehetővé a kishaszonjárművek iránt érdeklődők színvonalas kiszolgálása.
A társaság 2002. február óta ISO minősítéssel rendelkezik.

Vállalkozásunk új és használt gépkocsi értékesítéssel, szervizeléssel, valamint alkatrész értékesítéssel foglalkozik.
Szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Teljes körű karambolos ügyintézés és javítás.
 • Személygépkocsik és kishaszonjárművek (4,5 tonnáig) teljes körű garanciaidőn belüli és azon túli szervizelése, javítása
 • Környezetvédelmi felülvizsgálat minden négyütemű benzines és diesel gépkocsikra
 • Futómű, fék, lengéscsillapító vizsgálatok, a legkorszerűbb műszerekkel
 • Klíma berendezések javítása, töltése, beszerelése
 • Gumiabroncs szerelés és centrírozás
 • Műszaki vizsgáztatás, rövid határidővel
 • Gyári alkatrészek és tartozékok forgalmazása
 • Gépkocsi ápolás és kozmetika.
  vissza a lap tetejére

KNIPL Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Spedex Hungária Kft.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Transdanubio’96 Kft.

A Transdanubio’96 Kft. 1996-ban alakult szállítmányozási vállalkozás.

A szállítmányozás és a fuvarszervezés területén szerzett sokéves tapasztalatunk felhasználásával elsősorban Nyugat- és Közép-Európában dolgozunk, de - figyelembe véve partnereink igényeit – belföldi, tengerentúli és Kelet-Európába irányuló feladatok megoldását is vállaljuk. A megbízható ügyintézésről, partnereink pontos és gyors kiszolgálásáról szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink gondoskodnak.

Szolgáltatásaink:

 • rakomány tervezés, optimális megoldások a fuvareszköz jobb kihasználása érdekében
 • részrakományok összeállítása
 • túlméretes, túlsúlyos, extra kezelést igénylő áruk továbbítása
 • komplett szállítmányok 24 t-ig
 • veszélyes áruk szállítása
 • szállítmánybiztosítás
 • minden esetben személyre szóló, egyedi árajánlatot készítünk

2008–ban bevezettük az ISO 9001:2008 Minőségirányítási rendszert.

2018-ban továbbá bevezetésre került az új ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer is.

  vissza a lap tetejére

Bajnokság állása

ERC csapat

Pozíció Csapat Pontszám
- - -

Bővebben

ERC pilóta

Pozíció Név Pontszám
- - -

Bővebben

FACEBOOK

© 2006-2020. MRT, Herczig Norbert és Ferencz Ramón

ERC versenynaptár (2020)

 

Rally Di Roma Capitale » 2020.07.24 - 26
Rally Liepāja » 2020.08.14 - 16
Azores Airlines Rallye » 2020.09.17 - 19
Cyprus Rally » 2020.10.16 - 18
Rally Hungary » 2020.11.06 - 08
Rally Islas Canarias » 2020.11.26 - 28

TÁMOGATÓINK

Letöltések

Letölthető dokumentumaink eléréséhez kattintson ide!